cool tech gift ideas for men
Written by Dr. Sedat Öz
30 March 2021
Average reading time of this content is 8 minutes
This content has been read times

Idei cool de cadouri tech pentru bărbatul care are de toate

Niciun om modern nu ar accepta viața fără cel puțin unul sau două gadget-uri tehnologice care să facă lucruri precum conducerea, antrenamentul și comunicarea mai ușoară. A alege ce să cumpere unui tip priceput de tehnologie poate fi dificil dacă nu știi ce gadget-uri poate avea deja sau unde ar putea fi interesele sale particulare. Cu toate acestea, există întotdeauna o selecție bună de cadouri tehnice pentru bărbați care se potrivesc foarte bine cu aproape oricine, mai ales dacă puteți avea potențialul de a achiziționa upgrade-uri sau accesorii în viitor.

O modalitate bună de a selecta sutele și sutele de idei de cadouri tehnologice existente pe internet este să le grupați în funcție de interes sau zonă de operațiuni. Așadar, iată ghidul nostru despre cum să alegi cele mai bune cadouri tehnologice pentru bărbații din viața ta data viitoare când o ocazie de a oferi cadouri se schimbă. Iată un an nebun de gadget-uri!

 

Comunicarea

Telefonul mobil este omniprezent acum, majoritatea, dacă nu toți dintre noi fie deținând, fie având acces la unul. Mai recent, am văzut zorii telefonului inteligent, înlocuindu-ne camera, radioul, hărțile, lanterna, agenda și multe, multe altele într-un singur dispozitiv. Pe lângă faptul că ne oferă acces instantaneu la internet, e-mailuri și mesaje. Un tip priceput la tehnologie va fi la curent cu cele mai noi modele, așa că verificați-l mai întâi înainte de a investi într-un telefon inteligent pentru el la următoarea zi de naștere. O altă opțiune ar putea fi să alegeți un accesoriu grozav, cum ar fi o carcasă pentru telefon, un încărcător, un selfie stick sau un obiectiv pentru cameră, pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a telefonului.

Sau ce zici de un încărcător de baterie pe care îl poate ține cu el pentru a-și reîncărca telefonul chiar și în cele mai incomode sau îndepărtate locații? Unele vin cu o capacitate suplimentară de a încărca mai mult de un dispozitiv în același timp, astfel încât să își poată face căștile sau tableta în același timp. Ceva care îl va menține în siguranță, conectat și la curent, oriunde s-ar afla în lume.

 

Conducere

Din ce în ce mai mult, vedem incidente rutiere care apar din neînțelegeri sau, mai rău, agresiuni din partea uneia sau mai multor părți. Ajutați-vă prietenul șofer sau membrul familiei iubitor de tehnologie să evite acest lucru cu o cameră de bord pentru liniște sufletească pe drum. Nu numai că înregistrează ceea ce se întâmplă în fața vehiculului (sau oriunde îl instalați) în timp ce conduceți, dar unele modele pot fi activate și de la distanță sau automat atunci când simt vibrații pentru a vă proteja mașina de vătămare în timp ce este. staționară de asemenea.

Ești îngrijorat de amenzile și amenzile pentru depășirea vitezei și dorești să-ți ajuți prietenul de condus să încetinească pe drum? Un senzor inteligent care detectează limitele de viteză și camerele pe parcurs poate fi fixat pe tabloul de bord pentru a furniza date în timp real care îi ajută pe șoferi să ia decizii mai bine informate la volan. Dacă șoferul tău își pierde mereu cheile de la mașină, ce zici de un dispozitiv de urmărire inteligentă care se fixează pe brelocul de chei și poate fi activat apelând pe telefonul tău mobil? Acest lucru ar putea economisi ore de timp pierdut în căutarea cheilor lipsă înainte de a pleca într-o călătorie lungă.

 

De lucru

Fitness-ul devine din ce în ce mai tehnic pe măsură ce obținem acces la date și informații mai sofisticate despre performanța noastră: ritmul cardiac, tensiunea arterială, nivelul de oxigen și așa mai departe. Ceasurile inteligente și Fitbit-urile vin acum cu funcții sporite bazate pe fitness pentru a monitoriza starea de sănătate și pentru a urmări progresul, fie că este vorba despre trasee parcurse, mile petrecute în piscină sau avertismente atunci când detectează că corpul tău se efortează prea mult pentru a obține următorul record personal.

 

Mulți au, de asemenea, rutine preprogramate și sfaturi de sănătate pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun, precum și sugestii de mindfulness pentru a vă asigura că emoțiile țin pasul cu corpul. Puteți cumpăra chiar și dispozitive de urmărire pe care le purtați deasupra tălpilor, în interiorul pantofilor, pentru a vă ajuta să vă faceți o idee mai clară despre cum să vă dezvoltați tehnica de alergare și să evitați accidentarea.

 

Jocuri

Jocurile sunt în sus și în sus, cu cele mai recente console, jocuri și accesorii provocând o furtună globală și liste de așteptare lungi de mulți kilometri de fiecare dată când sunt lansate. Ne apropiem din ce în ce mai mult de realitatea virtuală în stilul de imersiune totală și este o perioadă interesantă pentru a fi un jucător înrăit. Pe lângă suspecții obișnuiți din jurul consolelor, computerelor și dispozitivelor de jocuri, căutați accesorii ciudate atunci când alegeți următoarea grămadă de cadouri gadget pentru bărbați. Tabletele cu realitate augmentată, volanele reactive și realiste și suplimentele în stil arme pot îmbunătăți cu adevărat întreaga experiență de a juca o consolă sau un joc online.

 

Viaţă

De la periuțe de dinți electrice care vă monitorizează tehnica de periaj până la căni de ceai care se conectează prin USB pentru a vă menține băutura fierbinte, există nenumărate cadouri tehnologice pentru bărbați pentru a ajuta la afacerea generală de a ne desfășura viața de zi cu zi. Puteți obține chiar și aparate de ras electric încălzite care ajută la transformarea senzației de frig a metalului rece înghețat de pe un obraz proaspăt trezit. În ce lume trăim. În timp ce vorbim despre căldură și confort casnic, ce zici de o pătură încălzită care poate fi controlată de telefonul tău, astfel încât să o poți porni chiar înainte de a te culca și să ajungi cu ea complet încălzită și gata să te ajute să adormi fericit?

Un alt concept care câștigă rapid popularitate este soneria în stil „Ring” care încorporează funcționalitatea în stilul camerei de securitate într-o sonerie standard. Aceste dispozitive sunt ușor de instalat, ușor de utilizat și sunt conectate la telefonul inteligent pentru supraveghere din mers. Sau, pentru pasionații de bricolaj, un burghiu cu acumulator care poate fi folosit și pentru nenumărate alte locuri de muncă, cum ar fi desfundarea vinului, depilarea peticilor aspre și acționând ca o șurubelniță, în funcție de accesoriile pe care le încadrezi, ar fi un cadou grozav. L-ar putea chiar motiva să realizeze câteva dintre acele lucrări de bricolaj remarcabile prin casă, grădină sau șopron.

 

Relaxare

Muzica joacă un rol important în rutinele relaxante ale majorității oamenilor, așa că investiția în căști sau căști de top pentru o ascultare mai ușoară va fi întotdeauna o idee câștigătoare. Există o cantitate mare de opțiuni, cu funcționalitate acustică avansată, design ergonomic, versiuni cu fir și fără fir și alarme integrate pentru a vă ajuta să le urmăriți atunci când s-au rătăcit. Cuplați o pereche de căști cu o bară de sunet inteligentă sau un difuzor care pornește și oprește muzica și parcurge melodiile preferate prin comandă vocală. Foarte tare și o modalitate grozavă de a te bucura de melodiile tale preferate.

Sau, dacă stilul lui este mai degrabă să-și facă propria muzică, verifică nenumăratele de dispozitive tehnologice existente pentru a te ajuta să-ți realizezi ambițiile de a deveni următorul cap Mozart, Morrisey sau metal. Învață tobele și ține vecinii de partea în același timp cu o pereche de tobe inteligente care folosesc senzori pentru a-ți înregistra progresul cu o aplicație aproape silențioasă. Sau investește în software de editare muzicală pentru a oferi darul creației muzicale compozitorului în devenire din cercul tău interior. Nu uitați să instalați o aplicație de înregistrare de calitate superioară pe telefonul lor inteligent, pentru a-i ajuta să-și capteze priceperea muzicală pentru a le arăta altora mai târziu.

HWT PAGE UP