cool football player haircuts
Written by Dr. Sedat Öz
4 February 2021
Average reading time of this content is 5 minutes
This content has been read times

Cele mai bune tunsori pentru jucători de fotbal

Jucătorii de fotbal au fost de multă vreme modele, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Sunt urmați de milioane și stilurile lor sunt copiate și discutate în întreaga lume. A alege pe care dintre acești sportivi de elită să-l includă într-o listă cu cele mai bune tunsori pentru fotbalist nu este niciodată o sarcină ușoară, dar iată zece dintre cele mai bune tunsori de fotbal pentru inspirație acasă.

 

Theo Walcott

Lucrul grozav despre o tunsoare Theo Walcott este că le oferă bărbaților cu păr creț de pretutindeni speranța că se pot bucura de experimente cu diferite stiluri la fel de mult ca și omologii lor cu părul drept. Mohawk-ul creț al lui Walcott arată cum textura poate face o impresie la fel de mare ca și culoarea și vă permite să vă păstrați părțile laterale și spatele scurte, în timp ce lăsați buclele să vorbească deasupra.

 

Mario Balotelli

Vorbind despre mohawks, Mario Balotelli prezintă una dintre cele mai recunoscute versiuni ale acestui stil izbitor din întregul joc. Pentru o coafură de fotbalist care îl pune în centrul atenției tuturor, nu poți deveni cu mult mai bun decât acest stil. Balotelli are avantajul suplimentar de a avea un păr natural, cu textura afro, care oferă volum și grosime excelente, ajutând coafura să-și mențină forma mai mult timp.

 

David Silva

David Silva s-a luptat cu părul rărit în trecut și a încercat să compenseze prin bărbierirea părului. De atunci, a crescut din nou mai gros ca niciodată – posibil rezultatul unui transplant de păr? – iar acum are o tăietură simplă în foarfecă care îi încadrează perfect fața și îi completează trăsăturile puternice. Când analizați tunsorile jucătorilor de fotbal care par brusc mai groase și mai luxuriante, amintiți-vă întotdeauna că operația de transplant de păr ar fi putut juca un rol și luați în considerare dacă acest tip de tratament s-ar putea dovedi și pentru părul dvs.

 

Harry Kane

Pentru a obține cea mai bună coafură Harry Kane, trebuie să aveți o lungime în păr, deoarece poartă spatele măturat pentru a combina caracterul practic și stilul. Rugați-vă frizerului să vă dea spatele și părțile laterale scurte, păstrând lungimea în partea de sus, pentru a se potrivi cu aspectul caracteristic al lui Kane. Îmblanziți cu puțină ceară de păr sau gel dacă este necesar.

 

Cristiano Ronaldo

Cine nu și-a imaginat în secret viața cu o tunsoare sportivă, Cristiano Ronaldo? Preferința lui pentru combinația de tăiere scurtă și decolorare extrem de masculină oferă o perspectivă convingătoare asupra concentrării sale ca sportiv și a dorinței de a-și menține părul ordonat și ușor de întreținut. Acest aspect a combinat stilul și caracterul practic și adaugă interes cu decolorarea treptată a subcutării. Perfect pentru un câștigător incontestabil în domeniul său.

 

Zlatan Ibrahimović

Pe vremuri, cocul bărbat a fost subiect de batjocură și dispreț. Cu toate acestea, pe măsură ce mai mulți oameni în centrul atenției preiau cauza acesteia, efectele sunt resimțite cu mai mulți bărbați care adoptă stilul controversat. Zlatan Ibrahimović își folosește cocul de bărbat pentru a-și ține părul lung. Fața lui când este pe teren și îl ajută pe starul suedez să obțină un aspect sofisticat, bine îngrijit.

 

Marcus Rashford

Când nu militează pentru a asigura o furnizare mai echitabilă a meselor școlare gratuite pentru copiii din Marea Britanie, Rashford deschide un drum în cariera sa de fotbalist internațional. O astfel de personalitate dinamică necesită o coafură ieșită în evidență, iar aspectul simplu, mai scurt și îngrijit al lui Rashford se va potrivi cu aproape orice formă și vârstă a feței. Fiind încă un jucător tânăr, Rashford are mulți ani înaintea lui pentru a încerca diferite stiluri și pentru a-și inspira adepții să iasă din zonele lor de confort și să încerce ceva nou.

 

Lionel Messi

Cel mai cunoscut export al Argentinei, Lionel Messi este lăudat pentru abilitățile sale pe teren, totuși părul său are panașul de a face titlurile sale. Messi și-a schimbat părul frecvent de-a lungul anilor, trecând de la blonde pe plajă la mop și mai multe etape între ele. În timpul sezonului 2020, totuși, a optat pentru o privire laterală însoțită de o barbă ascuțită pentru a-și arăta linia maxilarului. Un stil ușor de îngrijit, cu versatilitate de stil în diferite moduri și adaptabil, dacă doriți să experimentați și cu diferite culori.

 

David Beckham

Acest nume cunoscut la nivel mondial este aproape la fel de faimos pentru aspectul său ca și pentru fotbalul său. Colecția de tunsoare David Beckham a oferit inspirație de ani de zile, datorită statutului său de unul dintre cei mai stilați jucători de fotbal cu păr lung pe care i-a văzut vreodată frumosul joc. De la dreadlocks la bentite, el a încercat aproape fiecare coafură mai lungă, fără îndoială ajutat de soția sa fashionista, Victoria. Luați un sfat de la David și nu faceți niciodată compromisuri cu privire la lungimea părului dvs. dacă doriți să îl păstrați lung, dar sunteți îngrijorat de aspectele practice ale vieții de zi cu zi.

 

Paul Pogba

Nu în ultimul rând, acestui exulent jucător francez nu se teme să-și arate stilul personal în felul în care își poartă încuietorile. Marca lui vopsită în blond, scurt afro își arată buclele strânse și îl ajută să iasă în evidență pe teren. Ca o icoană și un model de urmat pentru bărbații tineri de pretutindeni, încrederea lui Pogba în jocul cu diferite culori și stiluri strălucește cu adevărat și face diferența.

HWT PAGE UP