fun stay at home date ideas
Written by Dr. Sedat Öz
9 April 2021
Average reading time of this content is 9 minutes
This content has been read times

15 moduri romantice de a te bucura de o întâlnire acasă

Pandemia de COVID-19 a schimbat modul în care ne trăim viețile. Cum ne facem treaba, socializăm cu prietenii și urmărim relații romantice. Petrecem mai mult timp acasă decât oricând, ceea ce duce la o schimbare în modul în care ne bucurăm de timpul liber. Multe cupluri apelează la seara de întâlnire de încredere pentru a se bucura de compania celuilalt, căutând lucruri distractive pentru cupluri pe care să le facă acasă, în loc să iasă la restaurante, teatre sau cluburi pentru divertisment.

Iată 15 idei pentru întâlniri de acasă și lucruri romantice de făcut acasă pentru a ajuta la menținerea pasiunilor vii în timp ce lumea abordează pandemia de COVID-19 și toți rămânem locali pentru a ne juca rolul în luptă.

Gătirea unei mese

A-ți face timp pentru a parcurge întregul proces culinar de a alege o rețetă pentru o masă romantică în doi, de a comanda și de a pregăti ingredientele, de a găti felul de mâncare și de a-l savura împreună este o modalitate minunată de a petrece tine în cuplu. Puteți alterna cine poate alege felul de mâncare sau puteți avea o nopți regulate de gătit în care încercați idei din diferite țări sau perioade ale istoriei. Pentru a-l face cu adevărat special, îmbracă-te inteligent și pune muzică romantică pentru a crea scena.

Seara la lumina lumanarilor

Vorbind despre crearea scenei, nu există multe modalități de a îmbrățișa dragostea și dragostea decât să aprinzi câteva lumânări și să te bucuri de lumina lor moale și pâlpâitoare. Lumina lumânărilor evocă o atmosferă intimă, indiferent de ceea ce faci, așa că încearcă să adaugi ceva la orice ai de gând să faci acasă – să mănânci, să faci o baie, să vizionezi un film sau chiar să stai liniștit împreună cu reviste. Una dintre cele mai relaxante idei de întâlnire de acasă din jur.

Seara de film

Bucuria serviciilor de streaming TV precum Netflix este că poți avea la îndemână mii de filme, programe TV și melodii, instantaneu și convenabil în propria ta casă. Alege-ți filmul preferat, ia niște floricele de porumb și instalează-te împreună pentru o seară romantică de film. Dacă ai o grădină și crezi că vecinii nu se vor deranja, de ce să nu faci vizionarea afară cu tableta sau telefonul, niște gustări și o băutură sau două?

Alte intrebari?

Aceasta este una dintre cele mai simple idei de întâlnire în interior de aranjat, deoarece vă implică doar pe voi doi și într-un loc liniștit pentru a sta și a vorbi. Luați pe rând să vă adresați reciproc întrebările pe care ați dorit întotdeauna să le puneți. Stabiliți câteva reguli în avans pentru a vă menține confortabil și pe drumul cel bun – orice domenii care nu pot fi discutate, cât timp ar trebui să dureze fiecare răspuns și orice penalități (distractive) pentru a fi găsit că nu spune adevărul, întregul adevăr și nimic altceva decât adevărul.

Doarme prostesc

Acesta este unul bun și pentru cuplurile cu copii acasă. Declarați că o noapte este “noapte de somn prostesc”, când toată lumea are voie să aleagă oriunde în casă unde ar dori să doarmă, cu condiția ca acest lucru să fie sigur. Stabiliți tabăra cu așternutul și bucurați-vă de o ceașcă de ciocolată caldă înainte de a merge la culcare pentru un plus de decadență și distracție. Dacă vremea este suficient de bună, puteți extinde alegerea locurilor de dormit în grădină, din nou, dacă puteți face acest lucru în siguranță.

Realizarea muzicii

A cânta la instrumente muzicale sau a cânta împreună acasă este o artă pierdută și amintește de familiile care se adunau în jurul pianului de Crăciun în vremuri de altădată. A face muzică împreună, totuși, poate fi o experiență incredibil de intensă și plăcută. În plus, aveți satisfacția de a crea împreună ceva frumos care să reflecte dragostea și pasiunea voastră unul pentru celălalt prin intermediul muzicii.

Turneu de jocuri de societate

Ești campion la șah? Partenerul tău șterge podeaua cu tine în timpul Monopoly? Al cui este rândul să reușească la Scrabble? Dacă amândoi vă puteți păstra simțul umorului și puteți câștiga sau pierde cu egală mărinimitate, atunci organizarea unei serii de jocuri de societate ar putea fi o distracție grozavă pentru cuplurile care se bucură de un loc de competiție sănătoasă. Nu uitați de gustări și băuturi pentru a vă ajuta să vă mențineți rezistența intelectuală.

Mini Olimpiade

Aceasta este una dintre cele mai aventuroase idei de întâlniri distractive la domiciliu, care ar putea implica puțin mai multă planificare (și spațiu) decât alte sugestii. Planificați o serie de mini provocări în jurul casei și al grădinii, cum ar fi săritul peste obstacole, sărituri, sărituri sau sărituri, curse cu ouă și linguri sau vânătoare de scavenger. Păstrați fiecare eveniment scurt, astfel încât să nu vă plictisiți și să aveți premii și o ceremonie de medalie pentru câștigători. Ai putea chiar să plănuiești o ceremonie de deschidere și de închidere cu discursuri pentru efectul olimpic complet.

Focuri și bezele

O modalitate ceva mai puțin energică de a vă bucura de grădină împreună cu persoana iubită este să aprindeți un focar și să vă bucurați de o seară specială discutând în jurul ei, prăjind bezele și ghemuindu-vă una în cealaltă în timp ce soarele apune și păsările își cântă ultimele refrene ale zilei. Puteți obține focare de toate dimensiunile și pentru toate buzunarele, așa că vedeți ce puteți găsi online pentru a oferi o strălucire romantică și o sursă de căldură binevenită în timp ce priviți împreună la stele și visați la viitor.

Degustare de vin (sau bere)

Una dintre acele idei de întâlniri de acasă pentru cuplurile dornice să-și extindă orizonturile culinare. Puteți comanda online un kit de degustare de vin sau bere de la furnizori, care vine cu note complete de degustare și sugestii pentru însoțirea mâncărurilor pentru a face o noapte de amintit. Nu uitați decât să beți în mod responsabil și să urmați sfaturile de degustare din trusă. Puteți rămâne doar la vinuri sau beri din anumite regiuni sau puteți merge într-un tur cu alcool, chiar în camera dvs. de zi.

Noapte de răsfăț

Nopțile de răsfăț nu sunt doar pentru fete. Cuplurile se pot bucura de o seară de lux cu uleiuri de baie, creme de corp parfumate, măști de față și tratamente pentru păr, pentru a reintroduce în rutină puțină îngrijire de sine și a le aduce mai aproape. Bucurați-vă împreună de o baie lungă cu spumă înainte de a vă instala pentru o noapte de lux și distracție, fie că vă bucurați de o masă frumoasă împreună, vizionați un film romantic sau vă alunecați în pat pentru o noapte devreme…

Vino să dansezi

Când dansezi cu persoana iubită acasă, nu contează cât de bun ești la asta sau ce ar putea crede alții. Poți fi liber să te relaxezi și să te bucuri de senzația de a te mișca în armonie cu partenerul tău și de a lăsa muzica să preia starea ta de spirit. Dacă vă place, există o mulțime de videoclipuri care arată cum să efectuați mișcări de dans, precum și cursuri online de urmat acasă. Principalul lucru este că vă distrați și vă face plăcere să faceți ceva puțin diferit cu partenerul dvs. pentru a vă elibera imaginația și pentru a vă ajuta să vă relaxați și să uitați totul pentru un timp.

Lectură plină de viață

Când a fost ultima dată când cineva ți-a citit o poveste? Probabil cândva în copilăria ta. Există ceva foarte special și intim în a fi citit, unul la unul, de cineva pe care îl iubești. Alegeți un roman romantic, o piesă de teatru sau o carte de poezie și citiți-vă pe rând cu voce tare unii altora acasă. Odată ce treceți peste orice neplăcere inițială legată de citirea cu voce tare, aceasta ar trebui să devină o experiență distractivă care ar putea chiar să vă ofere idei despre cum să vă petreceți următoarea seară acasă la întâlnire.

Banda memoriei

Scoaterea albumelor foto sau a videoclipurilor de acasă poate fi o modalitate minunată de a petrece timp împreună acasă și de a vă consolida relația amintindu-vă de vremurile bune – și de ce v-ați îndrăgostit în primul rând. Privește înapoi la sărbătorile preferate și retrăiește momente speciale, cum ar fi ziua nunții, petrecerile de naștere sau primii ani ai vieții copiilor tăi. S-ar putea să doriți să mergeți și mai departe înapoi și să împărtășiți propriile albume din copilărie pentru a înțelege mai profund ceea ce v-a făcut pe fiecare dintre voi oamenii care sunteți astăzi.

Visează mare

În cele din urmă, s-ar putea spune că cuplul care visează împreună rămâne împreună, pe măsură ce ideile se formează și obiectivele individuale devin ambiții de cuplu pe care să le atingă ca pereche. Transformă o oportunitate de a visa într-una sau mai multe idei de întâlnire, alocând timp pentru a răsfoi site-urile de vacanță online, pentru a face tururi virtuale ale caselor și proprietăților de vânzare din apropiere și creează panouri de spirit și liste de activități pentru a te ajuta să realizezi ceea ce inimă. iar sufletul a dorit mereu.

HWT PAGE UP