short hairstyle and haircuts for men
Written by Dr. Sedat Öz
4 December 2020
Average reading time of this content is 7 minutes
This content has been read times

Tunsori scurte ușoare și stiluri decupate cool pentru bărbați

Părul mai scurt poate oferi o versatilitate deosebită, cu stiluri variind de la tunsori și tunsori în grup până la texturi stratificate, bucle și valuri. Coafurile de păr scurt pentru bărbați nu mai sunt cuvântul la modă pentru o alegere „sigură” – vă puteți afirma cu adevărat simțul stilului și al personalității prin tunsori scurte, având în vedere un stilist inteligent, un truc sau două de îngrijire a părului și puțină imaginație.

Lucrul grozav despre părul scurt este că se poate potrivi oricărui bărbat – toate vârstele, rasele, profesiile și atitudinile. Părul scurt se potrivește cu aproape orice opțiune de modă și oferă purtătorului un aer elegant, practic asigurat. Lumea modei este plină de tunsori scurte și îndrăznețe la modă și acestea pot fi replicate în salonul tău local.

Coafuri de păr scurt la modă pentru bărbați

Tendințele în acest moment sunt pentru alegeri îndrăznețe care reflectă personalitatea și care ne distrag atenția pe toți de la provocările prezentate de actuala pandemie globală. Chiar dacă nu ieșim în oraș și cam atât de mult, păstrarea unei tunsori cool și la modă poate ajuta cu adevărat la creșterea încrederii în sine și ne face să arătăm atenți la toate aceste apeluri video conferințe.

Ai putea opta pentru o tunsoare plină de aer cu părțile ascuțite, conice, pentru o senzație contemporană care este ușor de întreținut acasă. Adăugați o franjuri pentru un plus de volum, cu aspectul casual, măturat lateral, deosebit de măgulitor pentru mulți bărbați. Acest lucru funcționează bine și pentru părul scurt și creț pentru bărbați sau pentru părul scurt cu straturi.

Coafuri decupate practice pentru bărbați

Coafurile practice, scurte, sunt grozave pentru a ține firele enervante din ochi și pentru a face rutina de îngrijire a dimineții mai rapidă și mai ușoară. Bărbații au preferat aspectul clasic „spate și părți scurte” de zeci de ani și rămâne o alegere populară astăzi. O tăietură de echipaj are același efect, ajutându-vă să rămâneți ca în afaceri, îngrijit și ordonat, cu un efort minim necesar.

Dacă preferați o tunsoare mai decupată, cum ar fi o tunsoare sau un aspect ras, încercați ceva nou, avand modele sau modele bărbierite pentru un stil unic pe care să-l numiți al dvs. Dacă îți place să-ți păstrezi părul puțin mai mult, de ce să nu încerci un stil pieptănat pe spate pentru a părea lustruit, modern și gata de afaceri?

Stiluri de avangardă pentru a întoarce capetele

Quiff a revenit, sosind din anii 1950 într-o nouă variație pentru a adăuga volum și textura unei tunsori mai scurte. Quiff-urile se potrivesc în special bărbaților cu păr creț, dornici de canal; Elvisul lor interior. Apoi, există „faux-hawk”, o versiune mai temperată a stilului emblematic „mohawk”, care adaugă o notă de înălțime părului mai scurt pentru a părea nervos și estetic, fără a fi nevoie să se angajeze într-un aspect mai extrem. Aceasta este doar una dintr-o serie de tunsori „tepoase” care pot lua părul scurt și îl pot transforma în ceva spectaculos, fără a fi nevoie să așteptați ca acesta să crească mai mult pentru a adăuga interesul necesar.

O altă tunsoare emblematică din trecut – tunsoarea bolului revine, de asemenea, cu mult mai mult stil decât ar putea mama ta vreodată cu ligheanul de budincă, foarfecele, prosopul și bucătăria incomodă. Secretul aici este să nu tăiați părul într-o formă de bol prea perfectă – câteva imperfecțiuni și șuvițe mai lungi aici și colo sunt ceea ce conferă stilului reimaginat noul său modern.

Coafuri de păr scurt pentru rărirea părului

Pieptănul scurt este una dintre cele mai eficiente coafuri scurte care a fost special concepută pentru bărbații cu părul subțire. Poate fi extrem de eficient, atâta timp cât evitați să faceți prea evident că încercați să ascundeți zonele cu probleme. Pentru a-l face să arate mai natural, menține-ți părul mai scurt și pieptănează-l la loc folosind gel, spray sau alte produse de îngrijire a părului care adaugă un plus de strălucire și precizie aspectului general. Dacă această idee nu vă atrage și vă simțiți curajos, atunci să scoateți totul într-un stil buzzcut poate fi un aspect dramatic, dar izbitor, care atrage atenția din toate motivele corecte.

Dacă părul tău este mai subțire în părțile laterale ale capului decât în ​​partea de sus, cere frizerului tău o decolorare înaltă, care păstrează lungimea deasupra, dar se estompează dedesubt pentru a adăuga interes și a ascunde orice pete subțieri de-a lungul feței. În mod similar, o decolorare scăzută face ca părul să fie relativ lung în partea de sus, bărbierit în jos pentru a dezvălui pielea de la urechi și de la obraji, până la ceafă.

Alte idei pentru bărbații cu păr mai subțire includ mutarea despărțirii într-o parte pentru a schimba felul în care îți cade părul și, astfel, distrage atenția oamenilor de la orice zone supărătoare. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, să distragi atenția de la linia părului în retragere, mai ales dacă te joci cu ideea, schimbând despărțirea frecvent pentru a-i face pe oameni să ghicească.

Îngrijirea părului scurt

Îngrijirea părului mai scurt este în mod normal simplă și simplu de încorporat în rutinele tale zilnice. Nu necesită periajul zilnic pe care îl face părul mai lung pentru a îndepărta încurcăturile și a-l menține elegant. Folosește-ți degetele pentru a-l modela și a da volum la rădăcină și folosește-ți pieptenele doar atunci când simți nevoia – cu siguranță nu neapărat în fiecare zi.

Încercați să evitați utilizarea aparatelor încălzite, cum ar fi fiarele de călcat sau uscătorul de păr, pentru a evita deteriorarea rădăcinilor și a pielii expuse de pe scalp. Un mare avantaj al părului mai scurt este că poți să te culci cu el ud și chiar să-ți începi ziua fără a fi nevoie să-l usuci complet, cu excepția cazului în care părul ud te face să te simți rece sau inconfortabil. Puteți îmblânzi orice secțiune zburătoare cu produse de păr sau chiar cu o minge de vată umezită cu apă caldă.

În cele din urmă, protejează-ți scalpul, deoarece nu este acoperit de atât de mult păr ca la coafurile mai lungi. Păstrează-l curat spălându-ți capul și părul zilnic și folosește o cremă hidratantă sau ulei de curățare pentru a preveni iritația. Masajul scalpului este, de asemenea, benefic pentru circulație și pentru sentimentele tale generale de bine. Încheiați dușul zilnic cu un jet rapid de apă rece pentru a îndepărta orice murdărie încăpățânată sau reziduuri de șampon și pentru a oferi părului un plus de strălucire.

HWT PAGE UP