10 style and fashion tips for men
Written by Dr. Sedat Öz
21 December 2020
Average reading time of this content is 11 minutes
This content has been read times

10 sfaturi de stil și modă pentru bărbați

Regulile pot fi la fel de inevitabile parte din viață ca moartea și impozitele; cu toate acestea, unele sunt mai interesante de urmărit decât altele. Luați, de exemplu, regulile de a vă îmbrăca elegant și de a arăta fabulos. Există ceva de spus pentru a-ți arăți propriul concediu și pentru a-ți merge complet pe drumul tău când vine vorba de a-ți elabora stilul. La urma urmei, ceea ce funcționează pentru unii oameni poate să nu fie potrivit pentru alții. Cu toate acestea, ținând cont de câteva reguli de modă și de sfaturi de stil pentru bărbați, te-ar putea ajuta să-ți găsești picioarele puțin mai repede. Citiți mai departe pentru ghidul nostru foarte special, 101, pentru a arăta neted în 2021.

 

Poarta-l bine

Secretul pentru a arăta stilat în orice moment nu este cât cheltuiți sau ce etichete alegeți – totul este să vă tratați bine hainele, asigurându-vă că sunt curățate corespunzător, conform instrucțiunilor de spălare, indiferent dacă este acasă sau la uscat. curățători. Călcați-le dacă instrucțiunile de îngrijire vă sfătuiesc și investiți în umerase decente și protectoare pentru costume pentru a vă păstra hainele curate atunci când nu le porți. Îndepărtați petele cât de repede puteți după ce le-ați observat și reparați imediat orice nasturi lipsă, fire suspendate sau mici rupturi, astfel încât ținuta să fie gata de purtat în orice moment, dacă este necesar.

Îngrijirea hainelor tale astfel va arăta lumii că ești organizat, responsabil și capabil să faci față rutinelor zilnice ale vieții. Vă va inspira încredere și vă va evidenția chiar și cele mai obișnuite articole din garderoba dvs. în cea mai bună calitate. Nu uitați de pantofi, curele și alte accesorii din piele – păstrați-le în stare bună, strălucitoare. Uscă-ți umbrela de îndată ce intri în casă după o furtună de ploaie, pentru a o menține la fel de bine îngrijită ca și restul ținutei tale. Evitați supraambalarea geanta de lucru sau a carcasei laptopului pentru a împiedica întinderea materialului și deformarea geanta.

 

Îmbrăcăminte cu capsule

Multe femei se bucură de beneficiile menținerii unui dulap capsulă de ani de zile – acum este rândul tău. Un dulap capsulă preia cele mai bune sfaturi de modă pentru bărbați și le condensează într-o mică colecție de haine care pot fi amestecate și asortate și purtate în nenumărate combinații, pentru a face să pară că ai mai multe haine decât ai de fapt. De asemenea, vă ajută dacă aveți puțin timp sau buget pentru a reuni o colecție mai mare de idei de ținute pentru bărbați.

Partea dificilă este să alegi articolele potrivite pentru garderoba ta capsule. Alege piese care se potrivesc bine cu mai mult de un alt articol de îmbrăcăminte. Prioritizează lucrurile pe care le porți mai des, cum ar fi o pereche bună de blugi, niște tricouri decente și cămăși cu nasturi, câteva pulovere și un costum sau un blazer inteligent. Căutați culori neutre pentru o flexibilitate și mai mare în alegerea combinațiilor. Puteți adăuga oricând un strop de culoare cu accesoriile dvs., de ex. cravate, curele și pantofi, care nu trebuie să facă parte din capsula principală.

 

Totul în detaliu

Vorbind de accesorii, acesta este un domeniu pe care este important să ne concentrăm atunci când luați în considerare sfaturile de modă pentru bărbați. Aici poți fi puțin mai îndrăzneț în alegerea culorilor și stilului și poți să te distrezi alegând câteva piese care să adauge „zing” perfect și la modă ținutei tale.

Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani sau prea mult timp în acest domeniu, măcar investiți într-un portofel decent și ceas. Acestea sunt articolele care vă vor fi alături în fiecare zi, așa că alegeți ceva ce vă place și ați fi mândru să vă prezentați în orice cadru. Dacă purtați ochelari, acesta este, de asemenea, un loc unde să cheltuiți bani buni – iritația și costul suplimentar inutil de cumpărare a ramelor de schimb, dacă cele originale se sparg, nu merită nicio economie inițială de costuri la cumpărarea ieftină în acest domeniu.

 

Fi îndrăzneț…

Pe măsură ce mai mulți dintre noi au îmbrățișat noi moduri de lucru în ultimele luni, „uniforma de birou” standard de gri, bleumarin și negru devine o vedere mult mai puțin obișnuită. Profitați de ocazie pentru a vă bucura de a experimenta cu culoarea, în timp ce cu toții începem să îmbrățișăm „noul normal” și să luăm îndrăzneală în alegerile tale. Consultați revistele de modă și site-urile web pentru o idee mai bună despre tendințele sezoniere, dacă acest gen de lucruri vă interesează când vine vorba de sfaturi despre stilul bărbaților și vedeți ce vă place.

Fii îndrăzneț și în alte domenii ale modei. Pe lângă culoare, luați în considerare modele și forme mai puternice în îmbrăcămintea și accesoriile dvs. Căutați catarame mari, nasturi interesanți și pantofi obișnuiți pentru a vă zgudui privirea și a vă lumina privirea. Doar știind că porți ceva uimitor pe care îl iubești și în care arăți grozav, îți va ridica moralul și îți va oferi mai multă încredere pentru a face față zilei ce urmează.

 

… totuși clasic

Fiecare bărbat la modă știe că, pentru a face o culoare cu adevărat pop, aceasta trebuie să fie contrastată și completată de capse clasice. Unde ar fi o cămașă strălucitoare, cu model îndrăzneț, fără blugi de denim albaștri cool, de clasă, pentru a o pune în evidență corect? O centură statement va arăta fantastic cu o cămașă albă cool, clasică, călcată impecabil, așezată deasupra ei. Șosetele cu dungi în orice culoare sub soare vor străluci în totalitate atunci când sunt purtate alături de pantofi brode din piele neagră frumos lustruită sau de o pereche de dresuri sportive, clasice.

Apoi, sunt zile în care nu te simți prea dispus să faci o declarație și ai prefera să te amesteci puțin în fundal în timp ce te regrupezi. Alegerea unor articole clasice decente, cum ar fi blugii și o colecție decentă de tricouri sau hanorace curate, nedeteriorate, îți va oferi șansa de a lua cea mai apropiată haină la îndemână, știind că îți va fi de folos în momentele în care trebuie să te retragi în bărbatul tău. pestera pentru un pic.

 

Îngrijire bună

Niciun ghid de stil pentru bărbați nu ar fi complet fără o rutină eficientă de îngrijire, care să se asigure că părul, fața și pielea arată în cel mai bun mod. Tăiați-vă părul în mod regulat și păstrați-l curat cu tipul potrivit de șampon pentru părul dvs., urmat de un balsam și ceară ușoară sau gel dacă îl utilizați. Periați-l sau pieptănați-l în mod regulat, pentru a stimula circulația în scalp pentru o creștere sănătoasă a părului și pentru a scăpa de orice celule moarte ale pielii. Clinica HWT oferă transplant de păr în Istanbul pentru păr gros și dens.

Scoateți o frunză din multe cărți pentru femei, stabilind o rutină bună de îngrijire a pielii. Puteți obține rezultate uimitoare doar cu trio-ul de bază de detergent, toner și hidratant, aplicat dimineața și seara. Pentru un tratament ocazional, puteți obține măști de față și tratamente de specialitate pe care le puteți aplica singur acasă sau le-ați făcut pentru dvs. la un salon sau spa. Scapă de umbrele inestetice și pungile de sub ochi și luminează-ți nuanța pielii pentru a te ajuta să-ți arăți ținutele alese cu grijă la cel mai bun mod. Nu uitați să vă mențineți și mâinile hidratate, astfel încât strângerea de mână să se simtă și mai bine cu pielea sa bine hrănită și hidratată.

 

Succes la pantofi

Oamenii iau în considerare cum arăți și judecă cât de modern ești, evaluându-te chiar de la vârful capului, până la pantofii de pe picioare – prin urmare, o parte cheie a look-ului tău pentru a fi corect. La fel ca și în cazul hainelor tale, ar trebui să investești în mai mult de o pereche de pantofi, astfel încât să îi poți asorta ținutei și ocaziei potrivite. Pantofii buni pentru birou sau pentru ocazii mai formale includ oxford clasici sau brogues deștepți în tonuri de piele închisă de negru, maro sau bleumarin, în funcție de culoarea costumului tău. Asociați-le cu pantaloni deștepți – niciodată pantaloni de trening – și amintiți-vă întotdeauna că, cu cât pantalonii sunt mai închisi la culoare, cu atât pantofii trebuie să fie mai închisi la culoare.

Pentru ocazii mai lejere, poți alege între pantofi sport (teniși), pantofi barcă sau pantofi din pânză, potrivind din nou culoarea ținutei tale și nivelul de formalitate la ocazie la îndemână. Păstrează-ți întotdeauna pantofii în stare bună, curățându-i des și scăpând imediat orice noroi sau resturi care se lipesc de ei. Alegeți un lac de pantofi sau un produs de curățare potrivit pentru culoare și urmați cu atenție instrucțiunile de îngrijire pentru a evita deteriorarea finisajului. Păstrați-vă pantofii în mod corespunzător folosind arbori de pantofi, dacă este necesar și fără a le strivi sau a pune presiune asupra lor pentru a le permite să-și păstreze forma.

 

Îmbrăcăminte exterioară minunată

Atunci când ți se cere să pleci din casă pentru a merge la serviciu, la un eveniment social sau pur și simplu pentru a face comisioane, alegerea paltonului tău este la fel de importantă pentru restul hainelor tale dacă vrei să fii considerat un tip la modă și stilat în oraș. Alegeți o haină în culori neutre pentru a obține cea mai mare uzură – vedeți al doilea sfat despre crearea unui dulap capsulă. Încercați întotdeauna o haină în magazin înainte de a o cumpăra pentru a vă asigura că se potrivește și că o puteți fixa corect pentru a obține beneficii la temperaturi mai scăzute.

Poti alege dintr-o gama de paltoane, de la pardesiul sau trenciul clasic la un anorac, jacheta bomber sau chiar un hanorac. Alegerea materialului dvs. va fi, de asemenea, afectată de stilul dvs. general, așa că decideți dacă sunteți mai degrabă un tip biker din piele sau un bărbat cu haine de lână moale și confortabile. Oricum, asigurați-vă că aveți grijă de îmbrăcămintea aleasă și nu uitați să accesorizați cu o pălărie, mănuși și eșarfă pentru acele zile cu adevărat răcoroase.

 

Lenjerie subestimată

După ce ți-ai pregătit îmbrăcămintea exterioară, este timpul să te gândești la lenjeria ta – elementele de bază ale unei ținute perfecte. Nu vă faceți griji prea mult pentru această parte, deoarece majoritatea oamenilor nu vor ști niciodată ce aveți sub cămașă și pantaloni, dar merită totuși menționat, deoarece există câteva lucruri de observat. . Alegeți lenjerie de corp confortabilă și de susținere. Poate fi necesar să încercați câteva soiuri înainte de a vă stabili combinația preferată. Odată ce sunteți mulțumit de alegerea dvs., cumpărați o mulțime de perechi de pantaloni, șosete, veste etc., astfel încât să nu rămâneți fără lenjerie curată într-un moment nepotrivit.

Purtați întotdeauna și lenjerie curată, deoarece nu știți niciodată când va trebui să fiți dus de urgență la spital și tratat de un medic sau o asistentă sexy… și din acest motiv, aruncați sau reparați pantalonii sau șosetele cu rupturi sau găuri. prins in pielea ta si te fac sa te simti inconfortabil toata ziua, asa ca merita sa te mandri cu pantalonii tai.

 

Reguli? Ce reguli?

În cele din urmă, tot ce rămâne de spus este că este corpul tău, alegerea ta de modă și, prin urmare, regulile tale. Dacă alegi să ignori toate cele de mai sus și să mergi pe drumul tău, cine suntem noi să te oprim? Dați-i drumul, bucurați-vă de experimente și spuneți lumii cine sunteți cu alegerea de ținute elegante pe care le porți. Moda ar trebui să fie distractivă, așa că mergeți la ea!

HWT PAGE UP