pro business hairstyle for men
Written by Dr. Sedat Öz
3 March 2021
Average reading time of this content is 10 minutes
This content has been read times

Coafuri de afaceri și profesionale pentru bărbați

Pandemia recentă ne-a văzut pe mai mulți dintre noi lucrând de acasă decât oricând, totuși, sperăm că nu este prea departe ziua când ne vom întoarce la birou, cel puțin pentru o parte din săptămână. Îmbrăcarea pentru a impresiona a jucat întotdeauna un rol important în viața corporativă, căutarea unor costume inteligente și accesorii captivante fiind o căutare comună în cartierele comerciale din întreaga lume. Așa cum purtarea unui costum de bună calitate este importantă în lumea afacerilor, la fel este și a avea o tunsoare ascuțită care arată oamenilor că sunteți serioși.

În mod tradițional, bărbații aveau mai puțin cuvânt de spus în alegerea tunsoarei pe care să-i facă sport atunci când se legănau la birou luni dimineața. Existau o mică mână de coafuri corporative acceptabile pentru bărbați și orice abatere majoră de la acestea a fost privită cu o oarecare suspiciune. În zilele noastre, există mult mai multe coafuri profesionale pentru bărbați pe care să le poarte la serviciu și mai multe opțiuni atunci când vine vorba de realizarea tunsorii perfecte de afaceri pentru comerțul secolului XXI.

Așadar, fie că vă pregătiți pentru acel important interviu de angajare, fie că vă pregătiți să prezentați cele mai recente cifre în fața Consiliului, iată douăsprezece tunsori profesionale pe care bărbații trebuie să le ia în considerare atunci când urmează să fie la birou.

 

Despărțire laterală

Acest stil clasic este perfect pentru orice cadru de birou și una dintre cele mai profesionale tunsori pentru omul de afaceri modern. Se potrivește tuturor tipurilor de păr, drept și ondulat, precum și unei game largi de lungimi. Este, de asemenea, ușor de întreținut și – în vremurile normale, când cu toții avem voie să accesăm regulat la un coafor sau frizer, ușor de păstrat să arătați ascuțit și proaspăt, pieptănați-vă părul astfel încât despărțirea laterală să cadă natural și să încheiați cu o ceară ușoară. , gel sau spray pentru a vă ajuta stilul să rămână pe loc toată ziua.

 

Tuns zero

Bărbații care doresc să-și păstreze părul scurt, dar totuși să arate potrivit de inteligenți pentru birou ar trebui să ia în considerare tunsoarea de încredere. Preluată din lumea militară, unde este apreciată pentru caracterul său practic, această tunsoare simplă ține părul departe de ochi și oferă purtătorului o senzație de dur, maturitate. Perfect pentru sala de consiliu sau pentru negocierea platformei de tranzacționare. Cere-ți frizerul să-ți adapteze croiala pentru a se potrivi cu forma feței și trăsăturile tale. Poate arăta grozav și cu o barbă mai scurtă sau barbă.

 

Crew cut

O altă tunsoare scurtă, dar elegantă, de om de afaceri este populara tunsoare pentru echipaj. Întreținere redusă, ordonat și practic, vă ajută să stabiliți o rutină de dimineață mai rapidă, deoarece trebuie doar să șamponați, să clătiți, să uscați cu prosopul și sunteți gata. De asemenea, arată grozav cu miriște de designer și un costum ascuțit pentru un aspect masculin maxim. Această tunsoare funcționează pentru toate culorile de păr și poate lua chiar și o lungime puțin mai mare dacă doriți să păstrați o buclă ușoară în păr pentru un interes suplimentar.

 

Alunecat înapoi

Această coafură extrem de corporativă a făcut furori în anii 1980 și se confruntă cu o revenire pe măsură ce bărbații devin mai încrezători în alegerile lor de coafură. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți un agent de bursă nemilos pentru a face acest aspect să funcționeze pentru dvs. Aspectul său vintage și îndrăzneț (are și o atmosferă clară a anilor 1940) te va face să ieși în evidență din mulțime și să le spună oamenilor că vrei să spui afaceri. Pieptănați-vă părul înapoi de la linia părului cât este încă umed și adăugați o ceară sau un gel puternic pentru a-l menține pe loc. Finalizați aspectul uscându-l cu suflarea pentru a crește eficacitatea cerii sau gelului.

 

Ivy League

Acesta este numele dat pentru o tunsoare inteligentă, dar elegantă, care se bazează pe o tunsoare crew, dar cu o despărțire laterală mai stabilită și volum suplimentar deasupra. În timp ce își trage numele de la eșaloanele de vârf ale academiei americane, tunsoarea este potrivită pentru toate tipurile de arene corporative și îți oferă un aer de competență și inteligență liniștită care te-ar putea servi bine în sala de negocieri. Acest stil este cunoscut și sub numele de clip Harvard sau Princeton, asigurându-și acreditările academice și atmosfera sofisticată și mai mult. Potrivit în special pentru bărbații cu o linie proeminentă a maxilarului și o structură osoasă extraordinară.

 

Pieptene peste

Odată bastionul bărbaților cu chelie de pretutindeni, disperați să-și păstreze înfățișarea tinerească ascunzând o chelie deranjantă, pieptene și-a tras șosetele în sus și s-a transformat într-un aspect mult mai serios. Secretul este să știi cum să-ți aranjezi pieptenele pentru a evita ca acesta să se răstoarne într-un trop de bărbați de vârstă mijlocie, chelie. Făcută corect, pieptănul adaugă o notă de clasă aspectului tău general și măgulește majoritatea formelor feței. Funcționează bine cu barbă sau mustață și oferă un stil îngrijit, demn, ușor de întreținut și de ținut sub control.

 

Quiff

Această tunsoare cool face pași în lumea corporativă, deoarece bărbaților le este mai puțin frică să aibă tunsori mai lungi și să experimenteze cu stilurile lor pentru a vedea ce li se potrivește cel mai bine. Quiff-ul provine din anii 1950, când rock and roll-ul influența aproape toate aspectele modei de la vârf până la picioare și ajută la menținerea părului sub control, fără a elimina interesul sau înălțimea. Păstrează-ți linia părului îngrijită și curată, cu părțile scurte pentru a sublinia stilul mai lung de deasupra. Accentuați efectul utilizând un produs lucios pentru a modela quiff-ul și pentru a vă oferi acea strălucire clasică, vintage.

 

Omul coc

Controversatul coc de bărbat poate să nu fie în fruntea listei tuturor de coafuri tradiționale de afaceri pentru bărbați, dar atunci când este făcut corect, poate funcționa foarte bine într-un cadru corporativ. Cheia aici este să acordați atenție coafurii, asigurându-vă că este îngrijită, îngrijită și așezată la locul potrivit pe ceafă. Folosește gel sau ceară pentru a netezi firele de păr rătăcite și asigură-te că franjuri, dacă ai unul, este suficient de scurt pentru a nu ți se prăbușește în ochi sau vei începe să arăți dezordonat. Folosirea unui elastic transparent sau a unuia care se potrivește îndeaproape cu culoarea părului tău va aduce un plus la o senzație de corporație.

 

Fade conicitate

Dacă lucrați într-un mediu auto-mărturisit “cool”, cum ar fi o agenție de publicitate sau un think tank de pe internet, poate doriți să optați pentru ceva mai neîncetat și mai distractiv. Taper Fade este o tunsoare profesională sofisticată, elegantă, care vă face fața să arate mai subțire datorită estompării treptate în jos pe părțile laterale și lungimii mai lungi rămase deasupra. Adăugați gel și pieptănați cu atenție pentru a atrage și mai multă atenție asupra noului tău “do” la modă. Funcționează bine cu o despărțire laterală dură pentru o senzație mai vintage, clasică. Se bazează pe tunsoarea clasică conică, care este cunoscută și ca „tunsoarea omului de “afaceri” în unele cercuri. Arată bine pe o varietate de forme ale feței, inclusiv ovale și rotunde.

 

Opțiuni afro

Când vine vorba de părul cu o textură afro, gama de coafuri profesionale pentru bărbați ar putea părea limitată la început. Totul este să ai grijă adecvată de părul tău, astfel încât să pară bine îngrijit, elegant și ușor de gestionat. Dacă doriți să vă păstrați afro-ul, luați în considerare să-l scurtați pentru o opțiune fantastică, cu întreținere redusă pentru birou, care vă permite în continuare să vă exprimați personalitatea și mediul cultural, rămânând în același timp de afaceri și formal. Puteți amesteca și el puțin, introducând un fade scurt sau mediu pe părțile laterale ale capului pentru un aspect modern și elegant. Utilizați un produs potrivit pentru păr pentru a vă menține șuvițele hidratate și sub control. Dacă nu sunteți atât de dornici să vă tăiați părul afro mai scurt, luați în considerare introducerea de corzi împletite frumos, dar asigurați-vă că aspectul dvs. general este bine îngrijit și ordonat pentru a menține acea atmosfera corporativă atât de importantă.

 

Par ondulat

Dacă părul tău are un val natural, s-ar putea să vrei să arăți acest lucru, în loc să optezi pentru o coafură prea scurtă care elimină opțiunea de a reține multe valuri sau bucle. Vestea bună este că există multe stiluri care oferă aspectul ascuțit, de birou de care aveți nevoie, păstrând în același timp lungimea pentru a vă arăta valurile. A fi un pionier ondulat sau creț într-o mare de stiluri mai scurte te-ar putea ajuta, deoarece vei fi mai recunoscut și poți face o impresie mai mare asupra șefilor, clienților și colegilor tăi. Ca întotdeauna, păstrează-ți stilul îngrijit și ordonat și folosește produse de păr pentru a ține sub control firele rătăcite, după cum este necesar.

 

Bărbierit curat

Chelia este frumoasă și tot mai mulți bărbați îmbrățișează ușurința și libertatea unui bărbierit curat. Acest lucru ajută la ascunderea părului subțiere sau a liniei părului în retragere și oferă purtătorului cel mai bun stil ușor de întreținut. Un cap ras curat sugereaza maturitate si incredere. Asigurați-vă că aveți o îngrijire profesionistă pentru capul dvs., deoarece un bărbierit sau o tăietură amator poate arăta deplasat și neregulat. Dacă porți barbă sau mustață, păstrează-le îngrijite și bine întreținute pentru a ajuta la adăugarea de definiție, unghiuri și echilibru feței tale. Este timpul să te eliberezi de tirania unui look exagerat?

HWT PAGE UP