famous men with beard
Written by Dr. Sedat Öz
3 March 2021
Average reading time of this content is 8 minutes
This content has been read times

Indiferent dacă preferați bărbii uriașe, stufoase sau barbe subtile și subțiri, alegerea modului de a purta părul facial este una importantă, cu o mulțime de stiluri, culori și forme diferite din care puteți alege. Modul în care îți porți barba îți poate schimba întreaga înfățișare, adăugând maturitate sau gravitate cu un stil, sau energie tinerească cu altul. Transplantul de barbă este, de asemenea, o opțiune pentru a-ți face barba mai groasă. Din fericire, Clinica HWT este expertă în transplantul de barbă pentru a vă oferi stilul dorit.

Dacă nu ești sigur cum să-ți coafezi barba sau ce formă sau culoare ți s-ar potrivi cel mai bine, de ce să nu te inspiri din lumea stilului celebrității? Mulți bărbați celebri cu barbă sunt aproape la fel de cunoscuți pentru părul facial, precum și pentru realizările lor în domeniul ales. Aici, aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai faimoase bărbi din jur, cu lista noastră de actori cu barbă, sportivi care au păr facial impresionant și câțiva concurenți ușor deplasați la sfârșit. Așadar, dacă te bucuri de pozele cu bărbi celebrităților, ești cu adevărat răsfățat!

 

Actori cu barbă

De la ecranul de argint la teatrele din întreaga lume, acești actori rafinați și-au pus amprenta ca celebrități cu barbă cărora merită să le acorde atenție.

 

Jason Momoa

Robul de inimă hawaian și actorul Aquaman, Jason Momoa este bine cunoscut pentru șuvițele lui sărutate de soare și pentru barba ponderată care rămâne scurtă deasupra, dar îi curge în mod expansiv pe bărbie pentru a adăuga un efect în două tonuri. Momoa a încercat diferite stiluri de păr și barbă de-a lungul anilor, iar trăsăturile sale echilibrate și linia maxilarului puternic pot lua barbă de aproape orice lungime – și nici una. Secretul stilului său este să poarte o barbă care să arate lejer lungă și naturală, dar care este, de fapt, îngrijită cu grijă și tăiată și curățată impecabil.

 

Brad Pitt

Brad și-a încântat fanii de ani de zile cu înfățișarea lui în schimbare, de la șuvițe lungi și blonde de surfer până la tunsori mai simple și coafuri mai scurte. Intrarea lui pe lista noastră de bărbați celebri cu barbă este asigurată și datorită stilurilor sale de barbă în schimbare. Actorul și producătorul de film de top a experimentat de-a lungul anilor atât barbi mai lungi, cât și mai scurte, optând adesea pentru o barbă pentru a-și sublinia bărbia puternică și pentru a-și păstra aspectul îngrijit, ordonat și sub control.

 

Chris Hemsworth

Cu toții recunoaștem pletele blonde curgătoare ale lui Chris Hemsworth de când l-a interpretat pe zeul nordic Thor în populara franciză Marvel, dar aspectul său din viața reală este mult mai puțin capricios. Actorul născut în Australia este adesea văzut în public cu părul mai scurt, tuns îndeaproape și echilibrat, cu o combinație de barba și mustață de lungime standard dedesubt. Barba lui Hemsworth adaugă maturitate și masculinitate aspectului său, ambele atribute căutate de multe vedete cu păr facial.

 

Hugh Jackman

Urlați această celebritate cu barbă pentru capacitatea sa impresionantă de a trage cotlete de oaie când joacă rolul chinuitului X-man, Wolverine. Jackman este bine respectat pentru versatilitatea sa, aparent la fel de mult acasă jucând rolul principal într-un film de acțiune, pe cât își pune pantofii de dans pentru un loc de teatru muzical. Această versatilitate se reflectă asupra stilurilor sale de barbă în continuă schimbare și demonstrează că nu este nevoie să rămâi la o singură privire pentru a rămâne fierbinte.

 

Idris Elba

Odinioară foarte favorizat printre casele de pariuri pentru că a jucat rolul iconic de spion al lui James Bond, Idris Elba este o clasă de master de plimbare în suavitate și un aspect perfect îngrijit. Poartă o barbă cu formă atentă, cu pete de gri care îi sporesc maturitatea, pe care o îmbină cu o croială crew sau buzz pentru un aspect elegant și elegant. Când o schimbă, este clar că i-a luat mult timp și efort pentru a face comutatorul corect.

 

Celebrități Sportive Cu Barbă

În timp ce juriul stabilește cât de multă diferență face o barbă față de o față rasă curată când vine vorba de performanță pe teren, teren sau teren, nu există nicio îndoială că mulți dintre sportivii noștri de frunte s-au bucurat de recunoști internaționale în timp ce au prezentat lumii niște bărbi și mustațe destul de sclipitoare.

 

David Beckham

Probabil cel mai recunoscut fotbalist din lume, David Beckham a îmbrățișat și lumea modei și a modelingului pentru a deveni și unul dintre cei mai faimoși bărbați cu barbă din lume. Multe dintre alegerile sale în materie de modă și îngrijire au făcut știri din prima pagină (ce ziceți de sarongul ăsta?), dar barba lui a fost o parte constantă a aspectului său de invidiat și a stilului recunoscut instantaneu. Luați o lecție de la această pictogramă de stil și când găsiți ceva care funcționează bine pentru dvs., rămâneți cu ea.

 

LeBron James

Starul celor de la Los Angeles Lakers, LeBron James, a făcut știrea în timpul blocării pandemiei de anul trecut, când a fost văzut în public cu părul gri „sare și piper” împodobindu-și barba stufoasă. Lipsa lui de îngrijorare pentru a lăsa natura să-și urmeze cursul cu părul în timpul restricțiilor Covid-19 a fost primită cu entuziasm de fanii lui și ne învață pe toți lecția pe care, uneori, Mama Natură o știe cel mai bine.

 

James Harden

Jucătorul NBA, James Harden este un alt atlet american cunoscut atât pentru barba sa stufoasă, cât și pentru abilitățile sale pe teren. Vorbește în mod regulat despre îngrijirea feței și despre alegerile sale de modă, bucurându-se de atenția pe care o primește barba lui și chiar dând sfaturi tinerilor săi fani care speră să-i imite aspectul. Pentru a obține aceleași niveluri de tufiș, va trebui să-ți crești barba de barbă lungă de cel puțin cinci centimetri și să-ți păstrezi mustața tunsă cu grijă pentru a compensa părul mai sălbatic de dedesubt.

 

Lionel Messi

Superstarul Barcelonei, Messi își dezminte numele de familie, deoarece aspectul său sugerează că de fapt petrece mai mult decât am crede pentru îngrijirea feței și părul său. El are de multă vreme o barbă roșie care este modelată și tăiată cu grijă pentru a-și flata bărbia lungă și trăsăturile feței puternice. Împreună cu părul său măturat pe spate, aspectul strigă masculinitate și acțiune – combinația perfectă pentru a câștiga pe terenul de fotbal din nou și din nou.

W.G. Grace

OK, acest ultim sportiv celebru s-ar putea să nu fi fost în atenția publicului de ceva vreme, deoarece a murit cu aproape un secol în urmă, în 1915. Imaginea lui este iconică, datorită bărbii sale superbe și a mustaței stufoase care îi acoperă gura și îl fac să fie un suport. -vedere pe terenul de cricket. Născută în Yorkshire, Anglia, jucătorul de cricket s-a născut cu mult înainte de venerarea modernă a culturii celebrităților, dar cu siguranță ea a știut să atragă privirea cu barba lui uimitoare și recordul excelent pe pliu.

 

Bărbi bonus

În cele din urmă, iată încă trei tipi celebri cu barbă pentru a oferi o inspirație finală a celebrității pentru părul facial tuturor pasionaților de barbă.

 

Prince Harry

Prințul britanic nu s-a ferit niciodată de publicitate, curtând controversele și admirația în egală măsură oriunde merge. Barba roșie a lui Harry îl face să iasă în evidență din mulțime și îi oferă un aspect distinctiv, practic, pe care, fără îndoială, l-a șlefuit în timpul petrecut în armată. Prințul Harry este dovada vie că roșcatele se pot distra mult coafându-și părul și că părul facial roșu poate funcționa foarte bine atunci când este îngrijit și coafat corespunzător pentru a se potrivi feței în cauză.

 

Abraham Lincoln

Nefericitul președinte american a fost, se pare, primul domn care a preluat această funcție cu o barbă plină. A fost popular în rândul electoratului și stilul, cunoscut sub numele de Shenandoah, adăugat la gravitatea și aerul său de autoritate. Lincoln își purta barba lungă peste bărbie, întâlnindu-se cu perciuni pe părțile laterale ale feței, cu părul de deasupra gurii ras. Adăugarea celebrei sale pălărie de cilindă a adăugat efectul prezidențial.

 

Santa Claus

În cele din urmă, ce listă de bărbați celebri cu barbă ar fi completă fără sfântul preferat al tuturor, Moș Crăciun. Moș Crăciun, Père Noël, Kris Kringle – indiferent cum îl numiți în familia voastră, veselul împrăștiat de bucurie festivă este renumit pentru barba sa stufoasă și albă, care arată că vârsta nu trebuie să fie o barieră atunci când vine vorba de creșterea barbii. . În plus, ne așteptăm ca mustățile lui lungi să-l țină mai cald în jurul feței atunci când este în oraș, oferindu-i acele cadouri în Ajunul Crăciunului!

HWT PAGE UP