anti hair loss shampoos
Written by Dr. Sedat Öz
1 October 2020
Average reading time of this content is 7 minutes
This content has been read times

Căderea părului este o problemă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, indiferent de vârstă, scuturând încrederea în sine și făcându-ne să se simtă rău. Există multe cauze ale căderii părului, inclusiv căderea genetică a părului. Motivele căderii părului pot fi găsite în articolele noastre. Există multe șampoane și produse de îngrijire a părului care ajută la prevenirea căderii părului și sunt recomandate a fi folosite pe lângă tratamentele împotriva căderii părului. Este important să utilizați un șampon bazat pe tipul dvs. de păr și cauza căderii părului sau tratamentul existent împotriva căderii părului.

Ce să țineți cont atunci când alegeți șampon anti-căderea părului?

Împotriva problemei căderii părului, rezultatele șamponului și produselor de îngrijire utilizate fără cercetare nu prezintă adesea un efect pozitiv. Atunci când cumpărați șampon împotriva căderii părului, este important să acordați atenție multor tipuri și conținuturi diferite care hrănesc foliculii de păr, cum ar fi anti-cădere masculină sau feminină, eficiența pentru rărirea părului și așa mai departe. Orice comentarii pozitive pe site-urile web neîncrezătoare despre șamponul pe care doriți să-l cumpărați nu trebuie evaluate. Este util să se evalueze comentariile surselor considerate a fi de încredere. De asemenea, este important ca șamponul împotriva căderii părului să fie aprobat clinic.

La achiziționarea unui șampon împotriva căderii părului, trebuie citit conținutul de pe etichetă. De exemplu, dacă în conținutul de șampon există puțin sau deloc substanță activă ketoconazol, nu putem vorbi despre niciun efect pozitiv al șamponului împotriva căderii părului. Sensibilitatea foliculului la DHT este principala cauză a căderii părului, în special la bărbați. Ketoconazolul previne caderea parului prin combaterea sensibilitatii la DHT.

Rezultatele pozitive ale șampoanelor împotriva căderii părului încep să se vadă după cel puțin 6 luni. În cele din urmă, ar trebui să consultați medicul înainte de a utiliza un șampon împotriva căderii părului în timpul sarcinii. Factori precum sexul și vârsta pot fi luați în considerare, precum și balsamul de păr, spray-ul împotriva căderii părului și serul ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți.

 

4 ingrediente care trebuie incluse în șampoanele împotriva căderii părului!

Atunci când alegeți șamponul împotriva căderii părului, este foarte important să citiți etichetele de pe sticlele de șampon. Acest lucru este, de asemenea, necesar pentru a vă asigura că șamponul nu conține nicio substanță care poate provoca o reacție alergică. Indiferent de ce marca de sampon este folosita, pentru a obtine un rezultat pozitiv impotriva caderii parului, un sampon trebuie sa contina 4 substante;

 

Ketoconazol

Una dintre cele mai eficiente substanțe în tratamentul căderii părului este ketoconazolul. Ketoconazolul, care are un efect fungicid, este extrem de eficient în distrugerea mătreții de pe scalp. Prin urmare, șampoanele dezvoltate pentru problema mătreții conțin ketocanosal. Conform studiilor, s-a observat că ketoconazolul și minoxidilul, care este de 2%, îmbunătățesc densitatea părului, dimensiunea și raportul foliculilor anagen.

 

Cofeină

Deși aduce în minte cafeaua, cofeina este unul dintre cele mai eficiente ingrediente ale șampoanelor împotriva căderii părului. Studiile arată că cofeina la bărbați previne suprimarea producției de folicul de păr de către testosteron. Mai exact, cofeina stimulează lungimea părului, faza anagenă în care are loc creșterea activă și creșterea keratinocitelor. Keratinocitul este cea mai abundentă celulă găsită în epidermă, stratul exterior al pielii.

În schimb, consumul de multă cofeină nu are un efect pozitiv asupra căderii părului. Deoarece cofeina este ușor absorbită și aruncată rapid de către organism, cofeina luată în timp ce bei cafea nu ajută foliculii de păr. Cu cafea trebuie să bei aproape 40-50 de căni de cafea pentru a oferi un beneficiu foliculilor de păr. Cu toate acestea, această cantitate de cofeină poate fi suficient de periculoasă pentru a produce efecte toxice. În loc de șampoane care conțin cofeină, produsele topice cu cofeină sunt utile pentru scalp.

 

Biotina

Una dintre cauzele căderii părului este deficiența de vitamine și minerale. Ca urmare a deficienței de biotină și zinc, poate apărea căderea părului. Biotina, cunoscută și sub denumirea de vitamina B7, este o vitamină plină de acizi grași, glucoză și unii aminoacizi. Deși există multe beneficii pentru organism, este deosebit de eficient pentru întărirea părului și a unghiilor. Biotina joacă un rol important în sănătatea foliculului de păr și întărește foliculii de păr pentru a preveni căderea acestora. Biotina poate fi luată din multe alimente, cum ar fi ouă fierte, arahide, ficat, banane, ciuperci și sardine. La fel, șampoanele care previn căderea părului și produsele antiîngrijirea părului conțin biotină.

 

Saw Palmetto

Planta Saw Palmetto este un fel de palmier numit și palmier pitic. Cultivată în principal în Australia și Noua Zeelandă, această plantă este folosită împotriva căderii părului la bărbați și femei. Saw Palmetto este un blocant natural de DHT folosit pentru a preveni mărirea prostatei. Există, de asemenea, numeroase studii științifice care au văzut că Palmetto inhibă formarea DFA prin inhibarea 5-alfa reductazei și este eficient în mod natural împotriva căderii părului hormonal și masculin. Avantajele acestui blocant DHT pe bază de plante și natural sunt că nu au efecte secundare și nu sunt un agent chimic, ci sunt naturali. Este posibil să vedeți această plantă în conținutul de șampoane anti-căderea părului. In plus, aceasta planta este cea mai importanta substanta a spray-urilor de par impotriva caderii parului.

Cum se utilizează șampoanele împotriva căderii părului

Pentru a utiliza șamponul împotriva căderii părului, bărbații nu trebuie să aștepte căderea părului. Mai mult de jumătate dintre bărbați suferă de căderea părului după vârsta de 21 sau 35 de ani. Prin urmare, șampoanele împotriva căderii părului pot fi folosite fără a aștepta căderea părului.

Există câteva detalii foarte simple de luat în considerare atunci când utilizați șampon anti-căderea părului. Acestea sunt;

  • Înmuiați părul și spumați cu șampon, astfel încât șamponul să rămână pe scalp puțin mai mult decât șampoanele normale înainte de clătire
  • Fă-ți timp să-ți masezi scalpul în timpul șamponării. Masajul scalpului poate stimula foliculii de păr
  • Unele dintre șampoanele pentru căderea părului pot fi folosite de 2-3 ori pe săptămână, în timp ce altele pot fi folosite doar o dată pe săptămână. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de spălare ale șamponului pe care îl alegeți
  • Pe lângă șampoanele împotriva căderii părului, se pot folosi creme de îngrijire a părului și spray-uri și seruri împotriva căderii părului

Șamponul pentru căderea părului funcționează?

 

Din păcate, șampoanele împotriva căderii părului singure nu pot preveni căderea părului în proporție de 100%. Cu toate acestea, ele pot întări într-o oarecare măsură părul slăbit și pot sprijini foliculii de păr în timpul tratamentului împotriva căderii părului. Atunci când achiziționați șampoane împotriva căderii părului este important să cumpărați cele mai bune și cu ingrediente de încredere. Dacă urmați un tratament pentru căderea părului, puteți cumpăra un șampon împotriva căderii părului, consultându-vă medicul.

Șampoanele împotriva căderii părului sunt mult mai utile decât șampoanele doar pentru curățare. Dacă părul tău are o structură nesănătoasă, subțire, plictisitoare și uscată, un șampon care conține Saw Palmetto și Biotin vă poate hrăni și îngroșa foliculii de păr și face părul mai viu, sănătos și umed. Vă recomandăm Șampoanele H4B care sunt, de asemenea, folosite în siguranță și la fel de eficient împotriva căderii părului.

Cel mai cunoscut tratament pentru căderea părului este transplantul de păr . Puteți găsi informații detaliate despre transplantul de păr pe pagina noastră sau ne puteți contacta completând formularul.

HWT PAGE UP